Om oss

Hov Tre & Glass AS er produsent av vinterhager, glasstak, spesialproduserte vindu og dører etter mål. Vi er forhandlere av vindu og dører fra flere leverandører. Vi er forhandler for Hovland Trevare, Gilje Tre, og Velux

Vinterhager

Vi produserer vinterhager etter kundens ønsker og behov. Vi setter opp takkonstruksjoner av laminerte drager i furu, mens taket utvendig blir belagt med naturfarget aluminium. Fasadevindu, dører og luftevindu leveres etter kundens ønske.

Rehabilitering av vindu og dører

Vi skifter ut råte i karm og rammer, og fikser alle andre typer skader. Skader i treverk etter innbrudd og hærverk kan fikses på fabrikk eller direkte ute på byggeplass. Punktert glass blir målsatt og skiftet.

Vi produserer også nye vindu og dører etter kopi av gamle vindu og dører
Har dere spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Ta kontakt.
Samarbeidspartnere
Hov Tre & Glass AS samarbeider med Gilje Tre AS, Hovland Trevarefabrikk AS, Velux Norge AS, Knudsen Dørfabrikk AS og Drutex.
Gilje produserer vinduer og ytterdører i svært god kvalitet. De fokuserer på både det estetiske og det praktiske, noe som vi i Hov Tre & Glass vet å sette pris på.
Hovland leverer dører og vinduer til trevarefabrikker og byggevareforhandlere over hele landet og har et nært og godt samarbeid med oss i Hov Tre & Glass.
Velux produserer takvinduer og overlys med mange muligheter.
Knudsen Dørfabrikk AS produserer innerdører til næringsbygg og bolig.
Drutex er ledende produsent av vinduer i Europa.
Utvikling og design av Vecora